033_4615942

Bandenopslag Soesterberg

Garage van Beek Soesterberg

Bandenopslag van Beek

Heeft u geen zin of ruimte om de zomerbanden of winterbanden thuis op te slaan, dan kan dit bij Garage van Beek in Soesterberg. In de bosrijke omgeving van Amersfoort, Soesterberg en Zeist bieden wij de mogelijkheid tot het opslaan van uw banden (incl. velgen). De banden staan bij ons droog in de bandenopslag en behouden op deze manier hun kwaliteit.

 

Banden wisselen Soesterberg

Banden wisselen is belangrijk om ervoor te zorgen dat u met de juiste banden de weg op gaat en onnodige slijtage voorkomt. Bij het banden wisselen in Soesterberg balanceren wij ook de banden en controleren wij het bandenprofiel om de veiligheid te vergroten. Het tijdig wisselen van de zomer- en winterbanden is daarom verstandig.

 

Bandenopslag Soesterberg

De autobanden worden vaak per seizoen opgeslagen in Soesterberg, zodat uw zomerbanden en winterbanden niet in de weg staan. Het opslaan van de banden in onze bandenopslag is handig omdat wij hierdoor snel de banden kunnen wisselen wanneer het u uitkomt. Vaak wisselen we de zomer- en winterbanden om in de bandenopslag, zodat dit geen belemmering voor u thuis is. Dit scheelt u ook tijd en kunt u direct de weg op met uw juiste banden.

 

Het monteren van de banden kan vaak op korte termijn of even tussendoor, zodat het wisselen u weinig tijd kost. Wij raden u wel aan om een afspraak te maken zodat wij alles in de garage alvast kunnen klaarzetten voor het wisselen van de banden.