033_4615942

Domeinen Roerende Zaken Soesterberg

Garage van Beek Soesterberg

Domeinen RZ Soesterberg

Domeinen Roerende Zaken (DRZ) vertegenwoordigt de overheid. De Domeinen RZ Soesterberg is verantwoordelijk voor de verkoop van overtollige en in beslag genomen voertuigen. De verkoop van auto’s door de Domeinen Roerende Zaken is in Soesterberg.

 

 

Online biedingen Domeinen Roerende Zaken Soesterberg

Te koop aangeboden auto’s van de Domeinen in Soesterberg zijn ook online te vinden in de verkoop catalogus van de Domeinen Roerende Zaken. Het bieden op de auto's in Soesterberg van de Domeinen RZ sluit de eerstvolgende donderdag om 10.00 uur in de week van de start van de veiling. Hierna wordt bekend gemaakt of de auto is verkocht aan de bieders.

 

Auto ophalen en nakijken Domeinen RZ Soesterberg

Het ophalen van een gegunde auto in de afhaalweek bij de Domeinen Roerende Zaken in Soesterberg is een perfecte mogelijkheid om de nieuwe aankoop direct na te laten kijken bij een autobedrijf. Garage van Beek zit in Soesterberg, dicht bij de domeinen RZ en wij zijn daarom ook zeer bekend met dit soort auto’s en de gerelateerde mankementen en reparaties.

 

Wanneer u van te voren een afspraak maakt bij ons autobedrijf kunnen wij de APK en / of het onderhoud zo plannen dat dit het beste aansluit met het ophalen van de auto op het adres van de Domeinen Roerende Zaken (Ministerie van Financiën) : Zuiderweg 1, Soesterberg.