033_4615942

Occasions in Soesterberg

Garage van Beek Soesterberg

Aankoop tweedehands auto's 

Verkoop van gebruikte auto's is niet onze primaire business. Garage van Beek in Soesterberg richt zich voornamelijk op het onderhouden en repararen van uw auto. Uiteraard proberen u wel zoveel mogelijk voor u te betekenen bij de aankoop van een occasion, door bijvoorbeeld een aankoopcheck.


 

Auto verkoop

De occasions die ons autobedrijf aanbiedt zijn voorzien van een recente APK en nagelopen middels een grote beurt voordat deze te koop wordt aangeboden. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de auto voldoet aan de gestelde eisen en dat u met een goed gevoel wegrijdt uit Soesterberg.

 

Occasions in Soesterberg

Wanneer u opzoek bent naar een specifieke auto of bepaalde wensen heeft proberen wij u zoveel mogelijk te helpen. Graag gaan wij samen met u op zoek naar een occasion die voldoet aan de door u gestelde eisen.

 

Aankoop keuring auto

Mocht u zelf een nieuwe auto hebben gekocht, dan is het ook mogelijk om hem na te laten kijken in de bosrijke omgeving van Amersfoort, Soest en Zeist. Wij begrijpen dat de aankoop van een auto een grote beslissing is en u liever geen kat in de zak koopt. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een aankoopcheck. Hierbij wordt de auto nagekeken op diverse belangrijke punten waar vaak gebreken kunnen optreden. Dit kan een hoop onaangename verrassingen voorkomen.