033_4615942

Oldtimers

Garage van Beek Soesterberg

Klassieker vriendelijk

Oldtimers hebben specialistisch onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat ze op een goede en veilige manier de weg op kunnen blijven gaan. Garage van Beek heeft jarenlange ervaring met youngtimers en oldtimers en ziet ze dan ook graag op de weg in plaats van in een stalling.


 

Oldtimers onderhoud

Voor het onderhoud en reparaties van klassieke wagens maken wij zoveel mogelijk gebruik van originele onderdelen. Dit wordt uiteraard gedaan met het oog om de authenticiteit van de auto’s zoveel mogelijk te waarborgen. Wanneer dit echter niet mogelijk is proberen wij met een zo goed mogelijk alternatief te komen, dit uiteraard altijd in overleg.

 

Oldtimer restauratie

Het onderhouden van een klassieker is 1 ding maar het in ere herstellen is weer een heel ander vak. Het restaureren van oldtimers is specialistisch werk waar wij dan ook erg trots op zijn. Garage van Beek heeft ervaring met het motorisch in orde maken maar ook met spuit- en plaatwerk. Mocht u vragen hebben over het restaureren, kom gerust langs in de bosrijke omgeving bij Amersfoort zodat wij de mogelijkheden samen met u kunnen bespreken.

 

Klassieker liefhebber

Naast het onderhouden van oldtimers en youngtimers zijn wij vooral ook liefhebbers van deze klassiekers. Wij zijn in het verleden ook onderdeel geweest van een oldtimer rally welke eindigde bij ons in de bossen. Dit resulteerde in een mooi plaatje van klassieke voertuigen in de bosrijke omgeving van Soesterberg.