033_4615942

Schadeherstel Soesterberg

Garage van Beek Soesterberg

De juiste faciliteiten

Er rijden veel beschadigde auto’s rond. Er is hierbij vaak sprake van een kleine schade of beschadiging aan de auto zoals bijvoorbeeld lakschade of een krasje aan de bumper. Kleine schades en deukjes hebben vaak geen direct effect op de veiligheid maar doen wel afbreuk aan het uiterlijk van de auto. Garage van Beek in Soesterberg kan deze, maar ook grotere, schades herstellen.

 

Schadeherstel Soesterberg

Garage van Beek beschikt over een spuitcabine om grondig te werk te gaan. Wij hebben hierdoor de mogelijkheid om complete auto’s maar ook deuren, bumpers of velgen te spuiten. Bij grote schades of restauraties kan het voorkomen dat er naast het spuiten ook laswerk of plamuurwerk bij komt kijken. Dit wordt gedaan om de auto weer in de juiste staat terug te brengen.

 

Lakschade herstellen

Om uw lakschade te laten herstellen in de buurt van Amersfoort bent u bij deze autogarage aan het juiste adres. Kleine krassen kunnen vaak worden weggewerkt zonder dat er een uitvoerige ingreep nodig is. Het kan voorkomen dat het niet nodig is om te spuiten en enkel professioneel de kras weggepoetst dient te worden.

 

Restauratie van klassiekers

Het restaureren van klassieke auto’s is secuur en specialistisch werk. Wij in Soesterberg zijn daarom erg trots op onze restauraties en spuitwerkzaamheden, wat voor dit autobedrijf geen onbekend terrein is. Zo hebben wij recentelijk nog een complete VW Karmann Ghia gerestaureerd en zijn wij momenteel bezig met het in ere herstellen van een Volkswagen T3 bus.

 

Bij de restauraties komt vaak veel meer kijken dan het plaatwerk en het spuitwerk. Het is daarom gebruikelijk om ook de bekabeling, elektriciteit en de motor onder handen te nemen. Mocht u vragen hebben over het restaureren, kom gerust langs zodat wij de mogelijkheden samen met u kunnen bespreken.

 

Schade en de autoverzekering

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer er schade is gereden en dit herstelt dient te worden. Wanneer er sprake is van verzekeringswerk is kan er een hoop op u afkomen, hierbij helpen wij u graag.